Minister Slob heeft op 18 maart bekend gemaakt dat de scholen dit jaar geen eindtoets gaan afnemen bij de leerlingen in groep 8. De prioriteit in het primair onderwijs ligt op dit moment bij de opvang van leerlingen en de organisatie van onderwijs op afstand. Dit betekent het volgende: Alle leerlingen van groep 8 hebben

Informatiebrief ouders schooladvies

30-03-2020
Dit betekent het volgende:
Alle leerlingen van groep 8 hebben
Wat dit betekent voor het schooladvies in de gemeente Hoorn kunt u lezen in de brief, die bestemd is voor ouders van groep 8. De brief is te openen door op onderstaande link te klikken.

brief ouders groep 8