Maandag 25 oktober heeft het team een studiedag. Onder leiding van Daniel Muijs gaan wij ons onder andere bekwamen in hoe we in de klas hoge verwachtingen kunnen scheppen, hoe we vooroordelen tegengaan en het beste om kunnen gaan met differentieren en groeperen. De scholingsdag maakt deel uit van het scholingsprogramma High Excellent Teaching. Het scholingsprogramma bestaat uit tien scholingsdagen. De leerlingen zijn deze dag vrij. (Foto Ronald Carreno via Pixabay)

Studiedag team alle leerlingen vrij

14-10-2021

(Foto Ronald Carreno via Pixabay)

'Op De Tweemaster zijn goede leerkrachten die je altijd helpen'