Op zoek naar een basisschool?

U bent van harte welkom voor een kennismaking en een rondleiding op openbare Daltonschool De Tweemaster. U kunt ons bellen of mailen om een kennismakingsgesprek af te spreken.

Op zoek naar een basisschool?

Tijdens het kennismakingsgesprek geven wij informatie over de school. U krijgt ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Natuurlijk mag u een kijkje nemen in de groepen. Na het kennismakingsgesprek heeft u een beeld van wie we zijn en waar we voor staan.

Naast deze website is er ook informatie van onze school te vinden op vensters primair onderwijs.

U kunt op deze website ook de schoolgids vinden en informatie over de aanmeldprocedure.