Buitenschoolse Opvang (SKH)

Voor de leerlingen van Daltonschool de Tweemaster wordt de buitenschoolse opvang (BSO) door Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH) georganiseerd.

Buitenschoolse Opvang

Locaties

SKH gebruikt hiervoor twee locaties:
  • Ark 1 in basisschool de Tweemaster
  • Ark 2 in basisschool de Pontonnier.
Op beide locaties worden maximaal 30 kinderen opgevangen in een groep van 20 kinderen en een groep van 10 kinderen. De jongste kinderen (4-7 jaar) van beide scholen gaan naar Ark 1 en de oudste kinderen (8-12 jaar) gaan naar Ark 2. Zo spelen de kinderen na school met hun leeftijdsgenootjes in een groepsruimte die helemaal voldoet aan hun wensen!

Wilt u uw kind aanmelden of een rondleiding boeken?
Ga naar www.kinderopvanghoorn.nl.

Meer informatie over BSO de Ark vindt u op https://www.kinderopvanghoorn.nl/locaties/ark/